Kandungan blog ini lari sikit je dari fakta..kalau rasa loya, jangan muntah di sini..
http://img191.imageshack.us/img191/5630/abandonchilds1.png
18

SPESIS BANGANG MACAM NI PUN WUJUD

Posted by morriss on 12:55 PM in
Ini bangang.. aku jugak taknak bazirkan doa aku mintak supaya tuhan tunjukkan jalan yang benar pada lahanat tu.. tapi, pada sape2 yang tengok video ni, aku harap sangat la.. kalau malas sembahyang pun, kalau rasa terbakar bila dengar azan sekalipun, kalau rasa susah nak buat maksiat secara terang-terangan.. takyah la sampai buat video bangang macam ni.. buang masa serta takde sape nak termakan dengan ape yang ko cakap..




ape la yang buat orang ni sesat smpai macam ni.. seriously, orang kafir pun xde sampai biadap macam ni.. Aku claim orang macam ni golongan pondan2 yang tertekan sebab apa yang dorang buat semuanya melanggar ajaran islam.. tolong la, seberat mana pun dugaan yang tuhan kasi kt kita, takyah la marah sampai jadi bongok macam ni...





**Dalam video boleh 
la sembang kencang.. 
tunjuk muka pondan 
tu sikit kalau betul-betul 
berani.. 

18org kentut di sisni:

Post a Comment

Copyright © 2009 ABANDONED CHILDS All rights reserved. Theme by morriss. | Bloggerized by morriss.