Kandungan blog ini lari sikit je dari fakta..kalau rasa loya, jangan muntah di sini..
http://img191.imageshack.us/img191/5630/abandonchilds1.png
14

WORDPRESS STYLE COMMENT BOX PADA BLOGSPOT

Posted by morriss on 3:28 PM in
Aku ade blog wordpress.. tp aku suka yang blogspot ni lg.. taktau la apsal.. tp, aku paling suka comment box style wordpress tu.. simple, kemas dan senang nak reply komen orang lain.. maksud aku, kalau blogspot punya comment box, nak reply tu kena buat mcm ni :  



Ade plugin macam disqus, intensedebate dll.. tp aku tak minat r dia punya style.. senang cakap agak semak.. dan berat.. compare dgn wordpress punya comment box.. contoh tgk bawah ni.. simple kan?



Untuk blogspot pulak, aku jumpa style yg aku guna sekarang ni.. ni yg terbaik kot.. thanks a lot to cik FINA yang comel kerana memberi saya tunjuk ajar secara FREE.. u memang baik hati...  ~,<

Ini la hasil dia.. lebih kurang sama.. cuma reply box dia split.. ni aku taktau cmne nak buat.. kena tanya yang pakar.. kalau minat tutorial ada kt blog Nescafe ais...


14org kentut di sisni:

Post a Comment

Copyright © 2009 ABANDONED CHILDS All rights reserved. Theme by morriss. | Bloggerized by morriss.