Kandungan blog ini lari sikit je dari fakta..kalau rasa loya, jangan muntah di sini..
http://img191.imageshack.us/img191/5630/abandonchilds1.png
10

HERO KACAK - INI TEKTIK KOTOR

Posted by morriss on 12:20 AM in
Orang Korea ni memang pandai buat drama.. asal hero je mesti nak yang kacak-kacak.. kalau watak sampah pun, gaya mesti nak stylo.. ceh..

Ni aku ade layan satu drama baru.. PERSONAL TASTE.. sangat baru sebab tengah airing kt Korea.. aku malas nk review cerita korea.. lebih kurang sama je dengan yang lain.. cuma cara olahan setiap drama berbeza-berza serta kreatif.. macam biasa la, ada gadis yang sungguh kasihan berjumpa jejaka yang kacak.. kemudian mereka jatuh cinta.. kot.. kenapa kot plak? sebab drama ni belum habis lg.. baru episode 5 je yang ada subtitle...

seperti yang aku cakap, hero mesti kena hensem.. ceh.. kalau aku apply jadi pelakon kt sana confirm kena reject..


Tengok dorang buat gadis ni selekeh giler... hahaaa... actually, dia quite comel.. 

kalau berminat, boleh download.. salah satu tempat yang biasa kalau nak download ialah SYOK.ORG...
http://2.bp.blogspot.com/_VbAy_UVyzYA/S6ml76mnfNI/AAAAAAAAAY4/jvhsMk1-onc/s1600/Personal+Taste+Poster.jpg



**Cerita ape lg
best ha???
final exam dh nk habis..
sebelum dapat 
kerja, aku nak
layan movie puas-puas..


10org kentut di sisni:

Post a Comment

Copyright © 2009 ABANDONED CHILDS All rights reserved. Theme by morriss. | Bloggerized by morriss.