Kandungan blog ini lari sikit je dari fakta..kalau rasa loya, jangan muntah di sini..
http://img191.imageshack.us/img191/5630/abandonchilds1.png
10

BAB HATI JANGAN BUAT MAIN WEYH

Posted by morriss on 12:14 AM in
Ape motif nak bunuh diri? sebab taknak hidup lagi atau sebab nak tarik perhatian? dua-dua alasan tu gua klasifikasikan sebagai bangang..

Gua pernah tengok video, orang terjun dari tempat tinggi.. sampai bawah kepala kena lantai.. terbelah empat tapi masih tak pecah.. masalahnya, orang tu tak mati.. bayangkan kalau korang terjun bangunan,.. dah bersepah daging kt atas lantai tu, tp still tak mati...  huh, merana la korang tanggung sakitnya.. sape kate tak logik.. hidup mati kan kt tangan tuhan..

satu fakta manarik.. kalau kita pancung kepala sekali pun, kita takkan terus mati.. 15 hingga 20 saat lepas tu baru kita akan mati.. perghhh.. sepanjang 20 saat tu, tuhan je la yang tau apa rasanya..  sanggup ke rasa sakit selama 20 saat tu... baik lupakan kalau ada hasrat nak bunuh diri..

tau tak sape paling sayang kita selain tuhan? Rasullulah S.A.W jawapannya.. kenapa time dia wafat, dia minta tuhan untuk tanggung derita mati untuk seluruh ummatnya? sebab, mati tu sangat sakit.. bukan kita yang tentukan utk hidup atau mati.. semua orang lahir kt dunia ni ada sebab.. 

sekian kuliah subuh dari saye..

http://i53.photobucket.com/albums/g51/aventham/Horror/Suicide.jpg

**teringin gua nak 
tengok perempuan 
yang buat lu sampai 
tak boleh pikir 
dengan betul tu.. 
ade member pun
tak boleh pakai..
bahankan orang
sampai tak ingat dunia..

10org kentut di sisni:

Post a Comment

Copyright © 2009 ABANDONED CHILDS All rights reserved. Theme by morriss. | Bloggerized by morriss.