Kandungan blog ini lari sikit je dari fakta..kalau rasa loya, jangan muntah di sini..
http://img191.imageshack.us/img191/5630/abandonchilds1.png
6

HONEYMOON DEKAT IRELAND CAM BEST JE

Posted by morriss on 3:29 PM in
Korang tau tak leap year? tu la keistimewaan bulan Februari.. tengok cerita Leap Year ni rasa cm romantik je.. amy adams punye journey ke Dublin sambil ditemani brader kacak.. gua tengok scene2 yang dorang amek banyak berlatar belakangkan tempat-tempat yang superb cantek.. serious rasa kalau nak pergi honeymoon, better pergi tempat-tempat macam tu.. 

http://www.entertainmentwallpaper.com/images/desktops/movie/leap_year02.jpg


ape lagi tempat-tempat yang cantik macam ni ek? yang gua tau Australia.. haa, lagi satu Jeju island, kt korea... perghhh.. dah sampai sana gua rasa mau taknak balik.. hahaa

http://dailymishmash.com/wp-content/uploads/2010/01/2010-leap-year.jpg



**gua suke dengar
suara amy adams..
sweet sangat...

6org kentut di sisni:

Post a Comment

Copyright © 2009 ABANDONED CHILDS All rights reserved. Theme by morriss. | Bloggerized by morriss.