Kandungan blog ini lari sikit je dari fakta..kalau rasa loya, jangan muntah di sini..
http://img191.imageshack.us/img191/5630/abandonchilds1.png
12

TOLONG ROGOL SAYE... EH!!.. TOLONG JGN ROGOL SAYE..

Posted by morriss on 7:23 PM in
pergh...berbulan2 gua bersengkang mata, memerah keringat semata2 utk para gadis... gua buat research.. cara2 berkesan yg boleh diaplikasikan oleh para gadis terutama yg suka pakai seksi daripada kena rogol..

sebelum gua bentangkan hasil kerja serta kajian ni kt PBB serta PIBG, gua nak share pada lu org dulu.. tengok, walaupun gua bakal dapat pingat AMN serta nobel atas hasil penyelidikan ni, tp gua tetap pentingkan korang... sape cakap gua anti prempuan.. ni dah terang2 gua ni pencinta serta penyelamat wanita.. pada para gadis, tolong ikut ajaran sesat dibawah...

UBAH CARA BERSOLEK



http://mstar.com.my/archives/2008/1/10/HIBURAN/m_Aduh/jalal1.jpg

korang pakai la seksi2.. tapi solek serta dress ikut seperti contoh diatas... ni paling mujarab.. tujuan utama adalah utk memesongkan selera para perogol supaya hilang nafsu bila lihat wajah anda.. ataupun, atleast perogol tu akan confuse beberapa saat utk berfikir secara rasional sama ada mahu meneruskan niatnya atau tidak.. time tu korang sempat lari atau menyorok celah2 pokok...

SIMPAN BULU KETIAK
bagi para gadis, mungkin benda ni jijik.. tp, tu pandangan tipikal masyarakat je.. cuba anda mulakan simpan bulu ketiak.. x mustahil nnt akan jadi trend.. paling penting, bila perogol nampak bulu ketiak anda, mesti mereka terus rasa nk bersara dari bidang perogolan tersebut...

JANGAN TERIMA PELAWAAN LELAKI YG TIDAK DIKENALI
bayangkan lelaki hensem berbadan taff menghampiri anda sambil memandu pagani zonda milik ayah beliau... aku kompem hati korang melonjak2 nk ikut bila lelaki tu pelawa untuk tumpangkan korang kemana saje.. ikut la.. cakap je nak pergi mana... mesti dia akan bawak.. cuma yg pasti, destinasi terakhir mesti tempat2 seperti ladang2 getah atau kelapa sawit....

AMALKAN MAKAN PETAI
cara ni agak kejam.. walaupun anda jadi mangsa rogol, tak semestinya anda perlu berkelakuan tidak beretika.. menggunakan bau mulut berperisa petai sebagai senjata boleh dikategorikan sebagai agak kejam.. tp klu dah terpaksa, guna je la cara ni..

PAKAI PAKAIAN 16RATUS LAPIS
nak gi mana2, walaupun anda berada di malaysia yg bercuaca seperti afrika ni, anda digalakkan bepakaian banyak lapis.. ini bagi melambatkan usaha serta proses perogolan itu berlaku.. klu anda kena serang kt alor star, nak tunggu perogol tu siap bukak semua pakaian anda, rasanya polis dari ipoh pun sempat sampai utk selamatkan anda..



BELAJAR BERCERAMAH AGAMA
bila kena rogol, daripada korang memekik TOLONG! TOLONG!... baik korang try kasi ceramah agama sikit kt perogol tu... biasa dalam filem, org jerit tolong2 ni, sbb nk panggil superman.. ye la, xkan korang harap polis atau bomba boleh dengar jeritan korang tu.. superman boleh r dengar walaupun jarak beribu2 batu.. tp mcm mana klu superman tgh kt dalam tandas..ataupun tengah khusyuk main ps3.. korang bajet dia nk layan ke korang punye jerit.. heh.. baik korang try kasi kuliah subuh sikit kt perogol tu..  korang berlakon la sikit sambil menitiskan air mata... xtau berlakon pegi belajar dgn fasha sandha.. die expert... suruh perogol tu ingat tuhan.. ingat mak bapak kt kampung... perghh.. silap2 dan2 tu jugak perogol tu insaf n amik flight g tunaikan haji serta bayar zakat...


aktiviti rogol merogol ni aku xtau r sape yg salah... perempuan pakai elok2 pun kena rogol... lelaki yg alim2 pun boleh jadi perogol.. haishh... klu mcm ni satu je yg kita boleh salahkan.. NAFSU.. sial punye nafsu... jom ramai2 ikat nafsu masing2... nak ikat guna ape? mau tanye lg... guna IMAN la... 












**pada yg follow blog ni,
sori la, aku memang xde
benda2 berilmiah nak share..
update pun jarang...
semua ni korang salahkan
donald trump...
x habis2 kasi gua projek..
bizi  btul skrg nih...

12org kentut di sisni:

Post a Comment

Copyright © 2009 ABANDONED CHILDS All rights reserved. Theme by morriss. | Bloggerized by morriss.