Kandungan blog ini lari sikit je dari fakta..kalau rasa loya, jangan muntah di sini..
http://img191.imageshack.us/img191/5630/abandonchilds1.png
4

PANTAng bUDIMAK............... x dikenang

Posted by morriss on 2:56 PM in
sape hobi suka kumpul setem? xpun tanam bunga? aek elehhh... bajet jambu buat hobi2 mcm tu.. pe barang.. sape hobi suka mencarut?? jatuh longkang, korang mencarut..ntah ape la salah longkang tu.. terkejut sbb nampak hantu, korang mencarut.. lauk kene curi dgn kucing, korang kejar kucing tu sambil mulut x henti2 mencarut... selipar kene curi time kt masjid pun korang bantai mencarut... kena ngorat dgn bapok pun...yg ni memang wajib korang mencarut... sape mcm tu??


cuba korang bayangkan.. sorang gadis ni buat open hause... ajak member2 satu kelas datang umah.. standard la, dah datang mesti kena jamu dgn kuih muih... datang la si bapak konon2 nak buat2 rajin tolong hidangkan makanan utk rakan2 anak gadisnya... dah nama pun bapak, tangan mane la ade skill hidang menghidang ni.. lain la si ibu... nak jadikan cerita ni dramatik, time si bapak nak tuangkan air.... pranngggg... gelas yg dia pegang terjatuh atas lanti lalu pecah berderai.. x guna betul sape yg kutuk si bapak ni belakang2.. tgok, kan dah terkejut si bapak tu...


tat kala gelas tu pecah... mulut si bapa automatik mengeluarkan kata2 sperti berikut...


"  damn you fucking shit what da hell you moron.. blablablaaaa...."


ok, yg atas tu mencarut version amerika... version yg asal x lepas lembaga penapisan utk disiarkan di sini...


x malu ke... sebagai bapak... mencarut... kt depan berbelas rakan2 anak sendiri...

mmg la x sengaja termencarut... tp, cuba fikir... kenapa terkeluar ayat2 mcm tu.. kenapa x keluar ayat2 seperti, astaghfirullah, ya allah, subhanallah...dan lain2... sebab ape????



sebab dulu dah biasa mencarut.... dah jadi habit... demn... opsss...

http://carrotworkers.files.wordpress.com/2009/12/120378_fuck_you.jpg 

**sekali lagi gua 
berjaya berkelakuan 
macam bagus..hahaaa...
entri ni bnyk dgn 
carutan.. kalau ada
pengetua sekolah
ataupun guru disiplin
datang sini... mintak
maaf la ye...

4org kentut di sisni:

Post a Comment

Copyright © 2009 ABANDONED CHILDS All rights reserved. Theme by morriss. | Bloggerized by morriss.