Kandungan blog ini lari sikit je dari fakta..kalau rasa loya, jangan muntah di sini..
http://img191.imageshack.us/img191/5630/abandonchilds1.png
14

BRADER... GELI LA AYAT LU...

Posted by morriss on 12:37 AM in ,
aku banyak dah tengok.. lelaki, badan je taff.. muka je yakuza mcm nagase tomoya.. depan member sembang kencang... tapi bila berbual dengan awek... perghh... lembik.. mcm tengok teater romeo dgn juliet.. ayat selagi boleh nak sastera.. kalau ade pontinak nak sergah dari belakang, dengar ayat geli tu semua, terus pontianak tu yg meremang bula roma.. silap2 pontianak tu yg demam...

sikit demi skit, lelaki2 mcm ni suma akan khayal bila dengar suara kekasih tercinta.. ni la masalahnye.. dengar suara awek pun boleh angau, belom awek tu selak skirt lagi.. mau koma korang dan2 tu jugak... ayat yg korang biasa pakai rasanye dah x up to date.. cuba cek buku teks 'rahsia mengayat awek' yg latest adition punye, edisi ke 134 cetakan ke 10066.. mesti x jumpa ayat2 lentok lg.. geli la aku dgr ayat2 jiwang yg korang pakai.. contoh :

si lelaki : i nak ada u sorang je wanita dlm hidup i...
si gadis : waaaa...betul ke ni!!!  <-- dengan nada yg buat2 excited..padahal dah biasa dengar skrip mcm tu..

bengap la korang cakap ayat macam ni.. bukak fesbuk tgok.. tagged.. belum bukak archieve yahoo messenger lg tu.. kompem bersepah pompuan lain.. kes mcm ni, bawak mahkamah mane pun si gadis jugak yg akan menang... bila gaduh nnt, si gadis bawak keluar point ni.. habis la korang

si lelaki : i sanggup buat ape je demi u sayang...
si gadis : waaa... betul ke ni!!! <-- tektik serta dialog yg sama digunakan.. 


ni xtau la skill abad keberapa.. umat2 zaman jahiliah pun rasanye sangsi nak guna ayat mcm ni... dah dibuktikan pun yg ayat ni x relevan.. sekarang dah 2010, still ade lelaki nk guna ayat ni.. awek korang mengidam bintang kt langit tu nanti, pandai2 la korang jolok sampai jatuh, ok...

si lelaki : i janji, di mata i hanya nampak u saje sayang..
si gadis : waaaa...betul ke ni!!! <--- ayat copy paste terjadi lagi...

bagus jugak tu.. bila lisa surihani yg hot tu lalu depan mata korang.. sila la tutup mata,k..kecantikan dia hanya utk aku sorang je.. heheeee... klu korang cakap mcm ni, x bercuci la mata korang...


si lelaki : kalau i tak dapat jumpa u, xtau la ape jadi dgn i~
si gadis : rasenye korang boleh agak ape ayat yg gadis tu balas..

ayat dah la annoyingest.. rase nk sepak je.. huhh... 




 ape? sukati bapak korang la nak guna ayat ape.. apsal gua nak sebok.. ye tak? 

gua cuma rase, gadis2 sekarang ni dah x makan ayat2 mcm kt atas tu lg.. kalau nak jugak jiwang lentok2 mcm tu, sorok2 sikit.. calling dlm tandas ke, bawah tilam ke, dalam almari ke, mana2 la yg tersembunyi.. jgn cemarkan pendengaran org lain.. td masa tgh beratur nak beli McD, depan2 gua ko pelok2 sambil keluar ayat2 geli seperti diatas.. arghhhh... kurang separuh selera makan aku...



 

**xtau apsal tetiba 
buat entri mcm ni...
rasa geli pun ade..



14org kentut di sisni:

Post a Comment

Copyright © 2009 ABANDONED CHILDS All rights reserved. Theme by morriss. | Bloggerized by morriss.