Kandungan blog ini lari sikit je dari fakta..kalau rasa loya, jangan muntah di sini..
http://img191.imageshack.us/img191/5630/abandonchilds1.png
7

CUBAAN MENJADI KACAK

Posted by morriss on 2:27 PM in ,
kalau pergi kedai, beli pemadam pensil.. lepas tu mintak kurang pulak.. memang nak kena sepak..betul tak? lain la kalau muka anda mcm Jared Leto.. pergi kedai dobi pun, xyah mintak, memang akak yg keje kedai dobi tu akan kasi free.. siap taruk extra breez lg time cuci baju tu.. silap2, siap jahitkan manik2 tulis 'i love u' lg kt baju korang.. sebab tu kita mcm mana pun, mesti cuba jadi kacak.. 


http://1.bp.blogspot.com/_veDbg4Zs4Sg/StnzChNjAoI/AAAAAAAAAXE/FnsHeniLbCo/s320/Brad_pitt+6.jpg


peralihan dari pakai seluar slack singkat ke seluar jeans lee
dulu hari2 klu tak track suit, mesti pakai seluar slack singkat.. pakai pulak paras pusat.. ceh, mcm orang2 tua boroi je style ko.. pakai la pakaian yg sesuai dgn tempat.. tau la korang dari tadika sampai sekolah menengah tingkat 6 atas asyik jadi ketua pengawas je.. so, pakaian pun mesti nak skema je.. jgn la mcm tu.. cuba la sesuatu yang lain... tak boring ke hari2 pakai style yang sama..

peralihan dari berambut belah tepi ke rambut pacak david beckham
serius, gua dah banyak tengok, klu ubah style rambut, mesti muka pun berubah.. tengok betapa pentingnya pengaruh rambut.. kt malaysia takde lagi, tapi kat negara luar, lelaki dah guna hair dryer, hair spray, hair straightener, mcm2 lg la.. boring je tukar style rambut.. kalau nak ambil makanan free, senang je.. ubah style rambut, so muka pun berubah.. org x sedar kita dah try 7,8 kali tester food tu...

http://www.joy2day.com/fashion-and-showbiz/men-corner/hair-styles/asian/images/Punk%20Hair%20Style%20Man,%20Long%20Hair%20Style,%20Highlight%20-%20brunette%20&%20brown.jpg

 

peralihan dari berkacamata besar serta tebal, ke spek ala2 hero winter sonata
bukan setakat spek je.. accessory lain macam jam, gelang, rantai, belt, dan lain2 kena pilih sesuai dgn diri kita... macam awek kt bawah ni, bagi aku spek yg dia pakai tu ntah pape je design dia.. tp disebabkan ia sesuai dengan wajah beliau, so, ok je kita tengok.. (lagi pun, dia dah sedia ada cun.. kahkahh)


http://www.shadestation.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2008/08/michael-kors-women.jpg


peralihan daripada makan secara gelojoh menggunakan kedua2 belah tangan sambil sendawa sepenuh perasaan ke makan secara berhemah menggunakan garpu serta pisau
ni penting gak.. kalau dah x boleh control sgt, berlakon je la bila ade awek lalu.. bila xde org, pelahap la.. sape kesah.. tp, bila depan org, cuba behave.. makan biar bertamadun.. jgn mcm org zaman batu pelahap dinosor.. memang tak ingat dunia.. xyah la sambil makan, sambil tu nak gelak kuat2.. memang menyembur segala benda dlm mulut tu... hisshhh, golongan macam ni, spoil kalau bawak pergi hotel...

peralihan daripada trauma serta berpeluh bila ditegur gadis kepada berkelakuan cool sambil senyum menggoda setiap masa
ni paling penting.. xkan baru kene hai, lutut korang dah nak terketar2.. baju basah dengan peluh mcm baru lepas scuba diving.. fikiran terus jadi beku xtau nak cakap ape.. gadis tu tanye, korang jawab sepatah je.. last2, dah tak boleh nak cover sgt, buat2 koma.. cehhh, baik pergi buat pembedahan penukaran jantina kalau mcm tu.. cuba la berlatih cakap dgn perempuan.. try gunakan ayat2 yang macho.. just jangan guna ayat2 manis yg menggelikan.. aku klu dpt tau, aku sumbat mulut korang dgn tin sardin.. ingat mat bangla ke nak guna ayat2 bunga ni.. 

pastu, xyah la orang tanye sikit, ko pergi buat cerpen atau novel semata2 nak jawab soalan tu.. kadang2 panjang sampai boleh setaraf dengan telenovela dah.. kalau buat karangan pun, ade range berape patah perkataan je korang boleh karang.. kalau lebih kena tolak markah tau.. orang nak balik, kau sambung cerita lagi.. kalau macam tu, xde sape ingin nak berbual dengan korang lagi...



 

try la sedaya upaya untuk berpenampilan menarik.. cuma, pembedahan pemindahan muka serta yg seangkatan dengannya tidak la digalak kan.. ade ape dgn penampilan? pergi mampus la dengan penampilan.. sukati korang la nak selekeh ke ape.. betul tak?

selamat datang ke planet bumi.. dekat planet ni, makhluk2 dia semua pandang luaran.. sekian...



http://api.ning.com/files/aa3rmQt8wqOnjIKUgF0w3*bXyZRq0Tvf5Izw4NUwJLo*FdONLgfIyW1bKw4jguG4edfHrTD5wz7omdBwh7ZS63nPoumOToTQ/ghettoyellowdress.jpg 

**orang yang sedia ada
kacak, kalau hari2 bermuka
masam, lama2 wajah dia jadi tak
menarik untuk dipandang..
orang yang tak kacak, tapi
hari2 senyum, gembira dan
berkeyakinan, akan 
kelihatan menarik untuk
dipandang...
betul beb teori ni.. hahaa

7org kentut di sisni:

Post a Comment

Copyright © 2009 ABANDONED CHILDS All rights reserved. Theme by morriss. | Bloggerized by morriss.