Kandungan blog ini lari sikit je dari fakta..kalau rasa loya, jangan muntah di sini..
http://img191.imageshack.us/img191/5630/abandonchilds1.png
36

ETIKA KETIKA MERAJUK

Posted by morriss on 1:31 PM in
Panduan ni utk para wanita..sbb lelaki taff x manis kalau merajuk..perempuan je tg selalu merajuk..kepada wanita2, sila merajuk secara profesional dan berhemah...Tahukah anda, dgn mengamalkan cara merajuk yg tidak sihat serta tidak berstrategi, anda, anda & anda semua hanya memburukkan lg hubungan percintaan masing2 yg sepatutnya indah dan dihiasi kisah2 !!#^@()(&&(&$^#* .. (cukup..panjang sgt mukadimah ni)..

tolong amalkan 5J 1B dibawah utk kehidupan yg lebih sempurna...

JANGAN X ANGKAT CALL
kalau x angkat phone, macam mana nak pujuk...ade kes siap off phone lg..haish..kalau dekat xpe, boleh datang umah..tengok hidup ke x lg awek kite tu..mcm mana kalau jauh??? x tidur malam tau pakwe2 ni semua..heheeeee~

JANGAN BALING PINGAN/MANGKUK/PASU BUNGA/ DLL
Ni x boleh blah..kalau bapak u menteri kewangan ke...penternak kambing biri2 kt new zealand ke...tokey nikotin ke...xpun sedara dgn paris hilton ke..xpe..lelaki2 x kesah..ni, asal merajuk je campak tv plasma kt rumah tu..campak bukan sebarang campak...campak memang tepat aim kt kepala plak tu..perempuan dah la semulajadi sharp shooter..ade jugak yg arwah nnt..

JANGAN DIAM
yg lelaki penat2 la buat karangan 16 muka surat, siap pantun 4 kerat..puisi serta sajak kalau mampu..ada yg berjiwa halus tu, siap karang novel semata2 nak pujuk kekasih dia...last2, kekasih dia tu diam je..elehhh..saje je tu..nk rebel la konon...padahal dalam hati dah hancur, luluh, cair, sebab terharu...

JANGAN MENGUGUT
asal merajuk je, nak bunuh diri..asal merajuk je, nak terjun parit...asal merajuk je, nak baring kt landasan keretapi...asal merajuk je nk teguk air dlm mangkuk tandas...perghh..terjun la..kalau pakwe u tu ultraman pun, belum tentu dia sempat nak sambut kalau u terjun...nk cari port clear utk transform je dh berapa minit..nak tukar kostum lg...nk posing sambil keluar ayat trademark "akulah, ultamen taro!!" pun makan masa jugak...sesuka hati korang je nak terjun..pakwe ultraman pun x sempat nk sambut tau..ni kan pulak klu pakwe u tu seorang casher dekat mydin...

BALAS PERTANYAAN DENGAN 1 PATAH PERKATAAN PUN DILARANG
lelaki : "sayang, u merajuk ye?"
perempuan : "tak"

lelaki : "kenapa ni syg, marah kt i ye?"
perempuan : "ntah"

lelaki : "ok2, i mengaku i salah....yeay, i salah..u betul!!!"
perempuan : "poyo"

lelaki : "ok syg, u nak ice cream ke...atau u nak hand phone baru? ooo,,i tau..u nak bunga ye...nnt i petik jap ye" <---tektik si kedekut~
perempuan : "huh"

ok, baik bercinta dengan org bisu ataupun cacat pendengaran...

JANGAN CURANG
ni, sebagai lelaki, pandangan aku yg paling jujur...tolong la jangan cari org lain sebagai pengganti di atas kesilapan atau kelemahan pasangan anda... bercinta, berbeza pendapat, menerima baik buruk pasangan...semua tu proses utk bina hubungan yg baik & berkekalan..anda, x kira lelaki/perempuan, jika mencari orang ketiga sebagai pengubat luka, anda dikira lari dari masalah.. masalah sentiasa ada..sebab manusia semua tak sempurna..sampai bila mau lari???






**aku suke
buat perempuan 

merajuk..
cute bile diorang 

ni merajuk..
lepas tu aku x pujuk..
aku biar je...

36org kentut di sisni:

Post a Comment

Copyright © 2009 ABANDONED CHILDS All rights reserved. Theme by morriss. | Bloggerized by morriss.