Kandungan blog ini lari sikit je dari fakta..kalau rasa loya, jangan muntah di sini..
http://img191.imageshack.us/img191/5630/abandonchilds1.png
9

BEN..GUA DAH BANK IN 2 JUTA DLM MAYBANK LU...X CUKUP BAGI TAU..

Posted by morriss on 12:38 AM in
cubaan merasuah BEN sedang dalam proses..aku offer aston martin sebijik, tp ben cakap sate kajang Rahmat jadi la..taaakde hal..consider beres tu semua..sape BEN? itu rahsia.. sambil2 tu aku ade jugak rasuah budak2 kampung aku mintak tolong dorang vote utk aku.. aku ade jugak upah hacker specialist untuk sabotaj sistem voting GENGBLOGGER nanti.. masalahnye sekarang dua je... BAKAT & ILHAM... Dua benda ni aku x boleh beli..


(okeh, cerita diatas haram untuk korang percaya)


bukak je photoshop, niat nak superimpose muka lisa surihani dekat badan maria ozawa... disebabkan aku ni jenis yg selalu buat kerja lari dari niat sebenar... terhasil la benda dibawah ni...


http://img693.imageshack.us/img693/5070/89646165.gif




secara kasar, boleh dikatakan hampir setaraf dengan karya leonardo da vinci.. sebab tu korang mungkin x faham apa yg tersirat disebalik hasil kerja aku tu.. terlalu halus dan abstrak<--maksud-benda-ni-pun-aku-x-pasti... aku ringkaskan la.. guna ayat mudah2...

  1. Join je GB dulu, aku tertarik pada temanya yg simple...kebanyakan pemilihan warna pada design aku masih mengekalkan ciri2 yg asal..
  2. Aku x mampu nak buang gambar gadis blogger yg kiut tu.. aku dh anggap budak  tu sebagai maskot GB..bagi aku, lepas ni bila nampak je gambar budak tu, x kira la banner ke, icon ke, favicon ke, mesti aku teringat kt GB...lagipun gambar tu sesuai menggambarkan ciri2 blogger....
  3. animation kertas tergulung tu..ni aku xtau la melanggar peraturan ke x..tp, dlm banyak2 skill dlm potoshop, tu je la yg mampu aku buat..oh, superimpose tidak ketinggalan..


ok la, saje je memeriahkan majlis... err..sape2 yg nk join pergi kt GB... follow banner di bawah... beb, hadiah dengar kata lumayan... dinner bersama selena gomez kalau x silap...



**sape2 yg masih
kategori blogger
amatur patut join GB..
trafik masuk blog aku
jadi double sejak aku join...
ni betul..
gua x kencing korang..


9org kentut di sisni:

Post a Comment

Copyright © 2009 ABANDONED CHILDS All rights reserved. Theme by morriss. | Bloggerized by morriss.