Kandungan blog ini lari sikit je dari fakta..kalau rasa loya, jangan muntah di sini..
http://img191.imageshack.us/img191/5630/abandonchilds1.png
13

DEAR SEXY SHAVER

Posted by morriss on 12:30 AM in
benda2 ni slalu sgt berlaku live depan mata aku..skill yg gadis2 slalu guna utk dapatkan sesuatu tanpa bayar apa2... xde silap mata yg digunakan.. begitu juga black magic.. malah bantuan2 makhluk halus juga tidak dikesan.. ini pendedahan penting untuk  memantapkan lg jati diri dan kemachoan seseorang lelaki..

modus operandi 1

"alamak.. kasut ni.. mcm nk terputus je.. sakit btul la kaki kalau jalan mcm ni.. abes bengkak kaki.. haishh.. dah x lawa kaki i syg.. huhh~ xpe la.. belum putus lg.. boleh pakai lg ni.. just kene tahan sikit je  ;(  "

nasihat : anda kaum lelaki boleh berasa kasihan..tp, kontrol perasaan anda..jangan mudah cair.. jgn biarkan jiwa anda dikhayalkan dgn ayat2 sweet & innocent seperti di atas.. kalau boleh jgn pandang muka dia..it is very poisoned... sebagai penyelesaian belikan je pengganti seperti di bawah..highly recommended...



selipar.jpg image by srsfeqah 
 

modus operandi 2

" eeee...cantiknya handbag guess nie... HAAHHH!!! <---dgn nada yg sungguh dramatik... mahalnye... eeee.. beg lama ni cm dh lusuh je.. teringin la pulak handbag guess ni... tp mahal sgt pulak.. haish, klu beli, kene la ikat perut bulan ni"


dialog diatas biasanya dilafaskan gadis berseorangan.. konon2nye bermonolog la.. tp motif utama sebenarnya ditujukan kpd boyfren nye.. drama diatas akan berlarutan 2 atau mungkin sehingga 3 jam.. sampailah si gadis berjaya menarik perhatian si lelaki...

nasihat : jika anda sedang buat xtau, teruskan buat xtau.. perlu diingatkan skill ini memerlukan tahap ketahanan yg tinggi kerana tahap keinginan gadis terhadap sesuatu amatlah tinggi sehinga mereka mampu melakukan apa saje.. 3 jam pun 3 jam la...

modus operandi 3

si isteri usha line..bila nampak je suami menuju ke ruang tamu, laju2 si isteri posing maut kt sofa sambil buat2 baca surat khabar...

"ish2 bang..bnyak btul kes ragut sekarang ni ye...eh..eh.. lisa surihani tu umumkan yg dia masih lg single..haha, bagus la tu..hurm, bolasepak malysia berjaya ke piala dunia..syabas2.. blablablablablablablabla... hurmmm..eh..eh.. tesco tengah sale rupenye sekarang ni bang... waaa..giant lg la, sampai 80% discount..huih, rugi x pergi ni... hah, esok abang pun cuti kan?...."

jika anda, para lelaki sudah terjerumus sehingga ke ayat terakhir..consider anda sudah terlambat dan x dapat diselamatkan lg.. tektik ini lebih kepada prevention..be alert.. nampak je bini pegang paper, cepat2 buat2 tidur... xpun bila on the way pergi ruang tamu tu, tgok isteri posing maut sambil pegang paper, batalkan niat nk tengok tivi.. capai kunci kereta, cakap nak pergi dengar ceramah agama..



shopaholic Recession Shopaholics: Victims of Addiction


** Gua klu dapat
bini yg baik, dengar
cakap, pandai jaga
rumah... gua xde hal
la nk belikan ape 
yg dia nak.. x payah 
mintak, gua bagi je...
aku pun x larat nak
tengok bini aku selekeh..


13org kentut di sisni:

Post a Comment

Copyright © 2009 ABANDONED CHILDS All rights reserved. Theme by morriss. | Bloggerized by morriss.