Kandungan blog ini lari sikit je dari fakta..kalau rasa loya, jangan muntah di sini..
http://img191.imageshack.us/img191/5630/abandonchilds1.png
7

GODAAN HOT CHICK BEVERLY HILLS

Posted by morriss on 11:00 AM in

perrghh..awek dari beverly hills nk ngorat gue...terserlah la yg aku ni tergolong dlm golongan lelaki cool..tu baru taruk pic 1 kt profile tu...heh..mst awek tu ingat aku ade lambor sebijik kt umah...blom buat rambut spike lg..silap2 hannah montana pn click yes..hahaa...

pe jadah ntah tagged ni...aku tgk bnyk2 social site, tagged ni la yg paling hampeh...annoying..disgusting...mcm2 lg r..gambar pelik2..comment pelik2 slalu jumpa kt cni...antara perkara2 yg aku sgt2 xbleh blah psal tagged ni:

  1. bapok punye profile...pic profile mst nak maut..nickname mst nk diva..bajet org xleh nk trace ko u bapok..aku ni je yg bengap ckit..kadang2 x dapat beza antara bapok ngan real awek..hish, ni mmg masalah besar aku skrg..aku x mampu nk describe golongan mcm ni....takut hilang selera makan seminggu...aku xnak try pon menyelami life dorang ni..klu terjebak nnt susah..xnak aku pakai mini skirt..cucuk botox..sambil tu ade halkum..siap tayang pusat lg..pergh..six pac aku ni nak sorok mane...owh, skrg ni dh jd 2 pac je...bahana cuti semester...
  2. bissnes profile...dorang ni otak smart..taruk pic awek mane2 ntah yg comel..pastu privatekan page tu..lelaki slalu desperate nk add...dh add baru maki hamun bile dpt tau page tu nk tarik member utk buat bisness....aku slalu sgt terkene trick ni...ciisssss....dan aku x pernah belajar dr kesilapan...smpai skrg pon aku still kene tipu...
  3. losbo punye page..perghh..ni aku xpernah dapat nk add...menyamar jd awek pun tetap gagal...aku xde bakat berlakon..
  4. gay...arghh..ni aku malas nk ckp..klu bleh bakar, aku bakar je page gay2 ni...user2 mcm ni aku x pernah cari..tp ramai dtg kt aku...bikin mood down je..aku mmg xleh handle gay...teringat mase kene ayat ngan gay kt dlm bas dulu..eeeuuuuwwww....nightmare...
  5. ayat2 laki mengorat pompuan...ni maut..bile bace bley kene stroke..terutama ayat2 mat bangla...bunga abis..hisshh..ingat teater romeo&juliet pe..nasib baik la bdak2 pmpuan melayu aku tgk x layan sgt...ade baik jgk demand lebih2 ni...
  6. awek2 comel punye profile..ni sirius bile aku tgk je aku down...asal nk try ngorat je, tgk jumlah friend die berbelas2 ratus...bile nk anta komen je..dah penat2 reka ayat maut copy buku satera mane ntah...tgk comment yg die dapat dah berjuta2..semua ayat yg aku nk type sume dh ade dlm tu..dah..off laptop..tdo...kepala sorok bawah bantal....
aku dh jarang layan social2 site ni dh skrg...facebook pn member aku pakse register..member aku cakap x kacak la klu xde facebook..lisa surihani pon ade facebook...perghh..cepat2 aku create account...




7org kentut di sisni:

Post a Comment

Copyright © 2009 ABANDONED CHILDS All rights reserved. Theme by morriss. | Bloggerized by morriss.