Kandungan blog ini lari sikit je dari fakta..kalau rasa loya, jangan muntah di sini..
http://img191.imageshack.us/img191/5630/abandonchilds1.png
9

HARI PERTAMA SEBAGAI LELAKI DEWASA

Posted by morriss on 10:37 AM in
Semalam selesai la segala benda berkaitan dengan degree aku.. so, hari ni aku ishtiharkan dengan rasminya menjadi seorang penganggur yang berwawasan.. tp tak lama kot sbb lusa aku dah kena pergi interview kerja..

Sekarang ni masuklah aku ke alam dewasa.. mcm tak percaya je.. lepas ni dah takleh mintak duit kt mak ayah lg walaupun poket kering kontang.. pasni, klu kena dump dengan awek sebab takde kereta, buka salah aku sebab dilahirkan miskin.. mestilah sebab aku sendiri yang tak reti nak cari duit.. haishhh..



Serious rindu hari2 terakhir sebagai student.. pasni celik-celik mata je, takde lagi kaki yang hinggap kt muka sebab member tidur lesak.. dah tak kena beratur tunggu turn nak mandi.. dah takleh nak kutuk-kutuk member goreng telur hangit.. dah takleh nak keluar makan sekali 13 orang..  dah takleh main poker, DOTA, PES, futsal sampai lebam~

i am really suck at saying farewell...




**stage lepas ni
nak jadi suami
orang mungkin..
kena start jadi baik
supaya dapat isteri
yang baik... kahkahh..

9org kentut di sisni:

Post a Comment

Copyright © 2009 ABANDONED CHILDS All rights reserved. Theme by morriss. | Bloggerized by morriss.