Kandungan blog ini lari sikit je dari fakta..kalau rasa loya, jangan muntah di sini..
http://img191.imageshack.us/img191/5630/abandonchilds1.png
11

NAK TYPE SESUATU..JANGAN PAKAI JARI JE..GUNA OTAK SKALI

Posted by morriss on 12:01 AM in
Banyak-banyak cerita, isu pasal budak bongok hina din beramboi tu je yang gua agak ketinggalan sikit.. semalam baru tau.. betul ke budak tu dah mati kena bunuh weyh? ke, tu hanya propaganda untuk selamatkan nyawa budak tu dari kena hentak dengan helmet mat2 rempit? ye la, orang macam arwah din beramboi tu sure ramai giler yang sayang sebab dia banyak hiburkan hati orang.. 

Tak bleh blah budak tu tulis 'al-fuck utk din beramboi'.. giler.. gua nak tulis balik pun rasa serba salah.. risau-risau kena panah petir ke ape.. budak macam ni gua rasa takde didikan agama r.. iqra' dengan juz amma pun dia taktau kot.. yang dia tau manga bleach dengan naruto je.. ape la yang mak bapak dia ajar ek..

same gak dengan blogging.. terutama sekali anonymous.. kawal la perangai tu sikit.. sekarang ni blogger masih boleh bebas berkarya.. jangan sampai satu tahap nanti, nak buat blog pun kena ada lesen.. pastu, nak publish something, kena hantar filter dulu isi kandungannya, baru lepas.. perghh, macam nak publish majalah kt dewan bahasa dan pustaka la pulak...

http://api.ning.com/files/dvipSR111IdYw44vuJQX3GQkuLClDRTZVDrpdWvSOXfaXz-MpAAsoggo8Ts46Ot2fW*gBLMCERg2mdYgdbe4oXO4CCZ6vw*Y/bald_blogger.jpg

**Ni gua risau 
nak ade anak nanti ni..
risau jadi bangang
macam tu...
sah-sah gua yang
tak pandai ajar anak..
heh, awek pun takde lg..

11org kentut di sisni:

Post a Comment

Copyright © 2009 ABANDONED CHILDS All rights reserved. Theme by morriss. | Bloggerized by morriss.