Kandungan blog ini lari sikit je dari fakta..kalau rasa loya, jangan muntah di sini..
http://img191.imageshack.us/img191/5630/abandonchilds1.png
10

MAKCIK NI MACAM ANAK PATUNG

Posted by morriss on 1:46 AM in ,
ni gua nak recommend pada sape-sape yang minat cerita korea.. cerita ni tajuknya OH MY LADY.. gadis-gadis yang minat mamat korea boleh la cuci mata kt sini.. hero dia agak hensem serta berbadan taff.. boleh la korang imagine dia jadi boyfren korang.. gua tau, gadis-gadis punye perangai memang macam ni.. tengok mamat korea yang jambu sikit, mesti taruk kt wallpaper desktop.. ceh, kalau berani pergi r ngorat..



gua tengok makcik dalam cerita ni.. gila muka macam anak patung.. gua google umur dia dah 31 (terserlah gua ni pervert).. orang macam ni mesti hati senang je.. sebab tu kekal comel..


cerita ni best.. betul.. tak tipu.. tak percaya pergi download dan tengok sendiri.. tapi cerita ni tengah airing kt korea.. so, tabah la korang update tiap-tiap minggu.. gadis-gadis tolong behave serta beretika ye time tengok cerita ni.. jangan sampai berdarah hidung.. kahkahh...



**apsal gua tak bosan 
layan cerita jepun dengan
korea ha?? 
ade taruk dadah pe...
curious gak kadang-kadang..

10org kentut di sisni:

Post a Comment

Copyright © 2009 ABANDONED CHILDS All rights reserved. Theme by morriss. | Bloggerized by morriss.