Kandungan blog ini lari sikit je dari fakta..kalau rasa loya, jangan muntah di sini..
http://img191.imageshack.us/img191/5630/abandonchilds1.png
9

KEMAHIRAN MENGGODA LELAKI YANG agak EFEKTIF

Posted by morriss on 1:11 AM in ,
korang yg gadis2 ni, katakan la minat kt sorang mamat ni.. katakan la muka mcm Aaron Aziz ... line pulak time tu tengah clear.. memang rezeki korang la nak ngorat dia.. ape?? nak tunggu die yg datang kt korang kemudian ngorat korang?? beb, jgn buat gua gelak sampai koma... ceh, korang ingat korang sape? selena gomez? hannah montana? ataupun korang bajet korang ni celine dion? dah la, berhenti berharap..



http://poenyaqoew.files.wordpress.com/2009/02/200611020909114201d3vh0.jpg

katakan la korang, dgn gagahnye ingin memulakan langkah untuk mengorat mamat tu.. persoalannye, mcm mana korang buat? apa strategi yg akan korang guna? kenyit mata? selak kain depan dia sampai paras peha? guna kuasa psikik, cakap 'i love u' dalam hati? ke, korang tulis surat cinta, lipat bentuk jet pejuang, baling kt mamat tu.. perghhh.. ingat ni cerita korea ke ape? dlm movie boleh la.. klu real, korang baling plane tu, kompem nye terbang ntah kemane.. silap2 direct sampai kt pak guard bangla.. kan bala namanye tu... dah la tu... teknik2 tu semua x profesional langsung...

meh gua ajar.. sebenarnya, ramai gak, janda2, ibu2 tunggal serta anak2 dara tua mintak tips.. tu yg gua nak share nih...

JANGAN DESPERATE
korang swit..dia x layan.. korang tegur, dia buat2 bodoh je.. dah2, jgn teruskan langkah anda lg.. anda x perlu tunjukkan yg anda desperate.. wanita sejati perlu jadikan dirinya dilihat menarik.. ingin dirapati serta misteri.. buat si dia tertanya2, tentang anda.. contoh, baling batu kt kepala dia.. pastu buat muka cun.. kompem dia tertanya2 kenapa anda baling batu kt kepala dia sampai berdarah.. biar si dia ingat anda sampai bila2... dari situ la titik pertemuan hubungan bermula...


KENALI DIRI ANDA TERLEBIH DAHULU
org tua2 ade cakap, kail sejengkal, jgn diduga lautan dalam.. jadi, kalau anda hanya casher dekat kedai runcit ataupun bibik sepenuh masa... lupakan hajat untuk mengorat jejaka seperti fahrin ahmad, lee min ho, kim bum atau yg sewaktu dengannya.. mamat2 mcm ni semua taste tinggi.. korang jgn target terlalu tinggi.. nnt anda juga yg menonggeng keciwa..


BUAT SI DIA RASA BERHARGA
walaupun lelaki yg anda minat hanya ada gambar mitsubishi evo dlm wallet.. tp kenyataanya, hanya memiliki basikal berjenama lexus, berpakaian full set bundle... tapi kalau anda betul2 tergilakan dia.. xtau la sebab pengaruh minyak guna2 atau pun pengaruh cinta yg buta... cuba buat si dia rasa special.. puji la ape yg boleh di puji.. janggut tumbuh 1 mm pun korang bantai je puji.. " waaa abang ni matured la, dah bela janggut.. mcm Hugh Jackman pun ade sy tengok"... belasah je la.. janji anda berjaya mengembangkan hidung si dia...


GROOMING LA SIKIT
tanye la mana2 professor pun.. mana lg banyak pengaruh, faktor fizikal/ luaran atau faktor dalaman? kompem la faktor luaran lg senang nak tarik perhatian orang.. bayangkan lisa surihani pakai kain batik senget, baju lusuh, rambut serabai, sambil pilih ikan kt pasar.. mulut plak pokpek pokpek gaduh dgn tokeh ikan sebab nak dapat 80% discount.. perghh, gua kalau lalu sebelah, nak tengok pun gua x teringin.. gua sanggup lg pusing ikut jalan jauh.. ni kan pulak kalau dia ngorat gua.. dan2 tu gua trauma.. pakai la cun2 kalau nak keluar.. nak sidai kain pun klu boleh apply make up.. jodoh kan ditangan tuhan.. mane tau time2 tu mamat taff bermuka kacak nak singgah tanye alamat.. sekali tengok korang pakai seksi sambil sidai seluah dalam.. pergghhh.. kompem, lepas tanya alamat, dia mintak no telepon korang pulak.. sambil hidung berdarah...




kalau tanye aku, rasanye aku malas dah nak ngorat2 ni.. sekali dulu tu cukup la.. rasa mcm memaksa org untuk kenal dan cinta diri kita.. cinta rasanya xleh dipaksa.. biar la org tengok kita mcm mana, nilai kita ni mcm mana.. kalau dia berminat, mesti dia akan datang untuk kenal diri kita.. alaaa, atleast, seorang pun mesti ada yg akan match dgn diri kita.... tu kan janji tuhan... setiap insan berpasangan..

http://images.buycostumes.com/mgen/merchandiser/19318.jpg 
 
 
**aku janji, lepas
ni aku buat entri
yg berfaedah,
bermaklumat serta
SIRIUS sikit...
kesian korang
baca entri2 yg
macam ni.. hahaaa



9org kentut di sisni:

Post a Comment

Copyright © 2009 ABANDONED CHILDS All rights reserved. Theme by morriss. | Bloggerized by morriss.