Kandungan blog ini lari sikit je dari fakta..kalau rasa loya, jangan muntah di sini..
http://img191.imageshack.us/img191/5630/abandonchilds1.png
12

SIAPA NO. 1 DIHATI LELAKI?...AWEK/BOLA/GAMES/KERETA...?

Posted by morriss on 2:50 PM in
ni aku ade buat teka-teki standard soalan final year universiti harvard.. cuma bezanya jawapan disediakan.. kalian hanya perlu fikir logik atau tidak.. aku dah try dekat ramai janda2, ibu2 tunggal, serta mereka2 yg pernah patah hati.. for conclusion, soalan2 dibawah menepati standard ISO serta SIRIM..

SCENE 1
lisa surihanikusayang fasha sandhapakaiseksi lalu depan mata sorang lelaki dari arah kanan ke kiri.. bugati veyron lalu jugak serentak tapi dari arah kiri ke kanan.. so, lelaki tu akan toleh kiri atau kanan?

senang je..kanan..

SCENE 2
date dgn awek kul 9..tiba2 baru teringat ada bola real lawan barca pukul 9 gak..ape tektik yg akan lelaki guna untuk mengelakkan dirinya dilebel sebagai jantan yg tidak menepati janji tp dlm masa yg sama tidak mahu ketinggalan match yg best?

senang.. tetap bawak awek g date walaupun niat sebenar nk bawak pergi dining cruise dekat the mines, tp tukar plan pergi tempat yg ada pasang bola live seperti kedai mamak..so, who's 1st? bola atau awek?

SCENE 3
tgh main DOTA, awek message.. biar la dulu..jap lg reply.. dh habis, member ajak layan PES plak.. lelaki macho mana boleh tolak cabaran.. layankan PES dulu..awek msg lg... confirm dh x dengar.. last2 awek tu call.. " err..sori syg...i tertidur td..hari ni kuliah pack sgt la..penat btul.." <-- penipuan yg biasa berlaku..

sape lg penting? awek atau games?

SCENE 4
ade awek tunjukkan minat kt fesbuk pakwe anda.. mata dia dh la bulat..kulit putih..pipi tembam mcm go min nam..rambut curl style korean... gile ko, lelaki mane xnak layan... so, pakwe korang pun add la awek kiut tu..msg 5,6 rangkai..silap2 terrr...exchange phone number... terkeluar shopping same2 walaupun sorang duduk alor star dan sorang lg duduk segamat..

awek?? oh, ade awek rupenye <-- terlupe daratan


untuk semua soalan diatas..siapa lg penting? jawapan yg tepat adalah AWEK yg lebih penting berbanding semua benda dlm hidup lelaki...

lelaki yg dh berawek xkan pandang perempuan seksi2 demi mengelakkan dirinye tergoda lantas melemahkan iman mereka.. yup, lelaki makhluk yg lemah~

segila mana pun lelaki terhadap bola.. janji dgn kekasih masih perlu ditepati...makan dekat mana pun sama je..jgn nk memilih..

lelaki menipu untuk menjaga hati perempuan... bayangkan perasaan perempuan jika dapat tahu boypren dia lebih menggilai lina atau medusa the gorgon (hero dlm DOTA)... consider je la anda fail sebagai seorang wanita...

scene 4 tu, gua x berani nak back up lelaki mcm tu..  aku xde idea mcm mane nk cover kesucian lelaki mcm tu.. sape ade pakwe mcm tu pijak je la perut die yg boroi tu sampai jadi six pack...



cupid 450 

 

**gua pantang tengok
lelaki mengorat gadis
yg dh ade pakwe...
cit... minah jual goreng
pisang depan rumah aku 
ni single je lagi..cuma
muka je kurang simetri..
apasal la awek org jugak 
yg korang try...

12org kentut di sisni:

Post a Comment

Copyright © 2009 ABANDONED CHILDS All rights reserved. Theme by morriss. | Bloggerized by morriss.