Kandungan blog ini lari sikit je dari fakta..kalau rasa loya, jangan muntah di sini..
http://img191.imageshack.us/img191/5630/abandonchilds1.png
0

upin & ipin - ANGKASA TRAILER

Posted by morriss on 9:59 AM in


huahahaaa....comey btul adik2 angkat aku nih...next movie is coming soon..2011..warghhh!!!..lamenye lg...ni sempat upin ngan ipin tu masuk sekolah menengah nk tggu ni...well...xpe la..klu movie Malaysia berkualiti cmni, lets give them a full support..actually it is 'out of mind' to think that M'sia will have this kind of achievement..based on current local film level...act, sblm animasi ni kuar, mst korang pernah tgk hasil2 kerja bdk2 Multi Media University kan..at that moment, aku de jgk terfikir that with those kind of quality, why there is still no effort towards development..maybe time tu blm ade org yg berani nak 'act out of box' kot...so, thanks for those who made the first step...tgk hasilnye sekarang...rasenye 1 Malaysia adore with both budak yg comey tu...

haaa...baru teringat..the most achievement yg paling buat aku terharu yg tlh dicapai oleh animasi ni adalah....ermmm time tu aku tgh practical kt sebuah steam plant..then ade sorang engineer drpd China, die dtg utk maintenance system kepunyaan company dia, yg diinstall di company aku...(paham ke?? ayat...adoss..sori la...trang2 time SPM dulu paper BM suke meniru kan...)

after done he waits for my supervisor to send him back to airport..waktu tu, die pegi bukak laptop die n layan movie..aku buat bodo r..nk berpura2 ramah, China punye org standard la..mane faham sepatah pown english..aku pon terus la buat2 tekun dgn kerja aku...

tiba-tiba~......terdengar suara upin & ipin...pastu apek tu siap gelak kuat2 lg...pergh aku pown g join..siap ade subtitle china tu..mane ntah die google bende tu...tp, im quite proud at that moment.. he's not watching to pixar's animation or what, it is Malaysian work guys...huhuuu..nk je nyanyi lagu negaraku time tu..hahaaa...tp xbleh r..aku kene sembunyikan bakat yg aku ade..hehee (poyosss)..


0org kentut di sisni:

Post a Comment

Copyright © 2009 ABANDONED CHILDS All rights reserved. Theme by morriss. | Bloggerized by morriss.